Cadou original pentru el și pentru pisică – Bila robot Sphero 2.0!

Cadou mega original pentru el dar nu numai! Și pentru pisică, copii, cățel și prieteni!

Imaginează-ți o bilă robot care poate executa orice mișcare dorești, care poate alerga la pas cu tine, care rezistă la atacul animalelor de casă, care poate fi folosită pe post de joystick, care luminează în ton cu muzica preferată prin led-urile integrate. Nu este o jucărie ci este un prieten din viitor!

Bila-robot o controlezi cu smartphone-ul prin Bluetooth și se deplasează cu o viteză de până la 2,5 m/s sau 9 km/h! Luminează într-o multitudine de nuanțe, rezista la apă și noroi și este mereu pregatită de aventură.

Sphero 2.0 a câștigat numeroase premii de tehnică și inovații și este unul dintre cele mai distractive gadget-uri interactive ale anului 2015! Sphero are un sistem intern de ghidare, un cip Bluetooth cu care se conectează la smartphone, giroscop și senzori de accelerație. Motorul electric are suficientă putere cât să-l facă să se rostogolească peste suprafețe denivelate cum ar fi covoare, iarbă, teren accidentat sau pietriș.

Sphero 2.0 vine cu 25 de aplicații de smartphone dedicate, inclusiv trasee gen realitate virtuală – augmented reality. Are o durată de funcționare de 1 h, cu o rază de acțiune de 30 m și o greutate de 150 g.

Mai jos poți vedea gadget-ul Sphero 2.0 în acțiune: