Cadou pentru EL Aparat de ras Philips S9511/31

Cadou de Craciun perfect pentru toti barbatii speciali. Shaver 9000 este cel mai avansat aparat de barbierit realizat de Philips pana in prezent.

Tehnologia unica de detectare a formei fetei acopera exceptional fiecare contur al fetei, iar sistemul V-Track aseaza firele de par in pozitia potrivita pentru tundere oferind rezultate de mare precizie.

Lamele de mare precizie cu sistem V-track pozitioneaza delicat fiecare fir de par in cea mai buna pozitie de barbierire, chiar si pe cele culcate si cu lungimi diferite.

Taie cu pana la 30% mai aproape cu mai putine miscari, lasand pielea intr-o forma excelenta. Noile capete complet pliabile in 8 directii maximizeaza capacitatea de adaptare la forma fetei, necesitand mai putin efort pentru fiecare miscare. Deplasarile independente permit sa prindeti cu 20% mai multe fire de par pentru un barbierit curat cu mai putine miscari.

Setarile pentru confortul personal va permit sa va personalizati stilul de barbierit. Puteti alege dintre 3 moduri: Sensibil – pentru un barbierit delicat, dar eficient atunci cand pielea dvs. este sensibila Normal – pentru barbierit zilnic eficient Fast – pentru un barbierit si mai rapid, pentru a economisi timp. Etansarea Aquatec umed si uscat a aparatului de barbierit permite sa alegeti cum preferati sa va barbieriti. Va puteti barbieri confortabil cu pielea uscata, cat si cu pielea umeda utilizand un gel sau o spuma de ras pentru confort suplimentar al pielii.

Cu o singura apasare de buton, SmartClean PLUS curata, lubrifiaza, usuca si incarca aparatul de barbierit, mentinand performantele sale excelente in fiecare zi.

Sistemul avansat de incarcare va ofera doua optiuni comode: durata de functionare de 50 de minute dupa o incarcare de numai o ora sau o incarcare rapida de 3 minute pentru un barbierit complet. Toate modelele de aparate de barbierit seria 9000 sunt concepute sa functioneze numai in modul fara fir pentru siguranta in mediile umede.

Aparatul de ras Philips S9511/31 vine cu acumulator, 1 accesoriu, 3 capete, are functie de autocuratare fiind rezistent la apa.