Cadou pentru el Ceas inteligent Smartwatch Cogito Classic, Curea Piele, Black Vesper

Cadoul pentru bărbați perfect! Stilul lui, viața lui digitală – toate la încheietura mâinii printr-un ceas inteligent și cu design deosebit, de culoare neagră. Smartwatch-ul Cogito Classic este compatibil de la Android v4.3 și iOS 7 – iPhone!

Ceasul inteligent Cogito Classic combină distracția și funcționalitatea! Este un ceas proiectat pentru un stil de viață activ. Notificarile apar, dintr-o privire, direct pe încheietura mâinii, pentru a asigura o legătură perfectă cu apelurile și mesajele importante.

Smartwatch-ul Cogito Classic îmbină mișcarea analogică cu notificările digitale. LED-urile pot alerta când se primește un apel, mesaj de pe site-urile de socializare sau e-mail-uri. De asemenea se poate declanșa aparatul de fotografiat (perfect pentru selfie-uri) și se poate controla muzica (perfect la petreceri) sau chiar poate localiza telefonul!

Nu necesită reîncărcare zilnică – ca multe alte smartwatch-uri! Uită de încărcătoarele voluminoase și cablurile de alimentare încurcate. Consumul redus de energie al tehnologiei Bluetooth Smart permite ca acest ceas să funcționeze cu ajutorul unei baterii convenționale, fără a necesita o reîncărcare. Bateria garantează funcționalitate neîntreruptă pentru mai multe luni iar când este necesar poate fi înlocuită cu ușurință rapid și foarte ieftin.

Cogito Classic este proiectat pentru utilizatori activi, mai ales în situațiile în care nu poți utiliza telefonul. Cu rezistența sporită la apă până la 10 ATM, ceasul va notifica chiar și în situatii de umiditate: sub duș, în ploaie, pe plajă sau la piscină!