Cadou pentru el deosebit – Sistem audio Harman Kardon Soundsticks 3, Transparent

Cadoul pentru toți bărbații pasionați de sunetul incredibil! Vor fi uimiți! Oare este posibil sa îmbunătățești ceva perfect? Harman Kardon vine cu ceva care cu siguranță va da pe spate orice iubitor de muzică!

Marca Harman Kardon este una de renume la nivel global! Cu o experiență în sunetul profesional de peste 60 de ani, compania a luat naștere în 1953 fiind înființată de Sidney Harman and Bernard Kardon.

Produsul marca Harman Kardon, Soundsticks, lăudat pentru designul său uimitor la MOMA New York a devenit deja un produs de reper pentru producătorii americani.

Soundsticks III este același produs, plus înca ceva. Compus dintr-un subwoofer de 6 inch capabil să ofere până la 20 de W putere și 2 boxe ce conțin 8 difuzoare full-range (40W RMS în total), acest sistem audio este compatibil aproape cu orice sursa de redare – telefon, MP3 player, computer, media box sau consolă de jocuri. Soundsticks III este un sistem audio ce combină designul uimitor cu un sunet captivant, atât pentru filme cât și pentru muzică sau jocuri.