Cadoul care te pune în mișcare Xbox 360 Kinect

Un cadou pentru el dar și pentru tine sau întreaga familie! Aceasta consolă de jocuri avansată te transpune în joc prin intermediul unei camere inteligente care scanează poziția corpului de 30x pe secundă!

Microsoft Kinect redefinește gaming-ul și interacțiunea ta cu jocurile, oferind o experiență imersivă și realistică fără a mai sta pe scaun! Kinect este un sistem de control revoluționar ce îți permite să controlezi personajele din jocuri prin simpla mișcare a corpului în fața televizorului sau monitorului. O cameră video avansată analizeaza poziția corpului de 30 de ori pe secundă și transferă mișcările tale caracterului din joc. Cu o varietate de jocuri deja lansate și noi jocuri ce urmează a fi lansate, te poți bucura de ore întregi de distracție cu prietenii și familia.

Xbox 360 Kinect este și educativ, nu doar distractiv – poți învăța să faci exerciții de aerobic, să dansezi sau să practici anumite sporturi fără antrenor!

Kinect Adventures te ridică de pe canapea și te introduce în lumea jocurilor într-un mod complet nou. Tu și prietenii tăi veți sări și vă veți încerca puterile prin diverse niveluri plasate în locații exotice. Lucrați împreună și navigați pe curenți rapizi sau treceți cu succes prin curse cu numeroase obstacole.