Cadoul perfect pentru el – Laptop Tabletă 2 în 1 Lenovo IdeaPad Yoga 500-15

Vrei să-i faci un cadou util dar și deosebit. Nu mai căuta! Laptop-ul Tabletă 2 în 1 Lenovo IdeaPad Yoga 500-15 cu tastatură iluminată este exact ceea ce vrei pentru el!

Cadoul perfect pentru toți bărbații care lucrează mult pe laptop dar care vor și o tabletă performantă! Laptop-ul Tabletă 2 în 1 Lenovo IdeaPad Yoga 500-15 este perfect!

Laptop atunci când ai nevoie de el, tabletă atunci când vrei mobilitate deplină! Schimbă rapid înfățișarea prin cele patru moduri – Laptop, Stand, Cort și Tabletă. Secretul: Ecranul tactil și designul unic al dispozitivului Lenovo Yoga 500 de 15 inch. Ecranul se poate roti la 360 de grade în jurul axei, ceea ce înseamna că poți selecta modul de utilizare în funcție de orice dorință.

Bucură-te de o performanță de excepție cu procesorul Intel® Core™ i3, 4 GB RAM, 500 GB SSHD și de imagini vibrante HD pentru a efectua cu ușurință mai multe activități, de o autonomie uimitoare a bateriei care ține pasul cu tine și de caracteristici de securitate încorporate, pentru a menține datele în siguranță.

Sistemul de operare Windows 8.1 vine instalat și se poate actualiza la Windows 10 prin câteva click-uri.

Boxele modelului Yoga 500 oferă un sunet stereo uimitor cu Dolby® Home Theater® ce furnizează o experiență audio captivantă.