Ceas Smartwatch Huawei Watch W1, Metal masiv

Nu este un simplu ceas inteligent Smartwatch. Este un gadget ce combina designul elvetian clasic cu tehnologia de top. Huawei Watch W1 este fabricat din otel inoxidabil masiv, are un ecran rotund AMOLED de 1.4″, din safir, fiind astfel foarte rezistent la zgarieturi. Ecranul este intotdeauna activ, astfel incat, dintr-o singura privire, ai acces la toate informatiile de care ai nevoie. Se personalizeaza alegand una din cele peste 40 de interfete disponibile (clasic, notificari, sanatate, sport si fun). Este un ceas cu 40 de infatisari diferite!

Ceasul inteligent Huawei Watch W1 se conecteaza la telefon prin intermediul bluetoooth-ului si este compatibil cu toate smartphone-urile ce au sistem de operare incepand cu iOS 8.2. si Android 4.3.

Senzorul de miscare de inalta acuratete monitorizeaza activitatea fizica si auto-detecteaza tipul de miscare (mers, alergare sau catarare).

Huawei Watch W1 are un processor de 1.2 GHz de la Qualcomm® Snapdragon 400, o memorie de 4GB ROM, 512MB RAM si este rezistent la apa si praf avand respectabilul standard IP67.

Huawei Watch W1 este dotat cu Wifi, Giroscop, Accelerometru, Barometru si senzor de puls. Transforma-l intr-un veritabil James Bond facandu-i acest ceas inteligent cadou!