Dronă spionaj cu filmare terestră Rover 2.0 – un cadou de neuitat!

Un cadou pentru bărbații de toate vârstele! Tancul de spionat controlat prin smartphone sau tabletă – Rover 2.0 Brookstone!

Drona – tanc poate fi controlată prin smartphone sau tabletă și transmite imaginile video capturate în timp real, învață trasee, are sistem de vedere pe timp de noapte în infraroșu (IR), îți permite să auzi ce e în jurul dronei (spionaj audio) și să vorbești prin intermediul ei cu persoana vizată (amplificator audio).

Rover 2.0 este un Super Gadget pentru oricine! Este mai rapid, mai inteligent și mai bun! Rover 2.0 merge acolo unde nici un tanc dronă controlat prin smartphone sau tabletă nu a mers!

Drona – Tanc Rover 2.0 poate fi controlată prin iPad, iPhone sau iPod Touch sau cu smartphone-uri și tablete Android.

Să recapitulăm ce poate face drona terestră Rover 2.0:

– Vezi în intuneric, folosind sistemul de night-vision integrat!

– Vezi live pe ecranul smartphone-lui sau tabletei imagini capturate de camera tancului dronă!

– Poți înregistra video sau să faci poze pe care să le distribui pe Facebook, YouTube sau Twitter direct din aplicație!

– Unghiul camerei se comandă de la distanță, din aplicație! La fel și farurile!

– Fiind dotat cu un microfon sensibil, poți asculta sunetele din jurul tancului și poți transmite propria voce prin difuzoarele cu amplificator încorporate!

– Routerul Wi-FI încorporat permite controlul pe o distanță de până la 60m fără obstacole sau 30m prin ziduri!

Drona terestră Rover 2.0 este gata pentru orice misiune de spionaj! De la căutarea unor noi forme de viață, comunicarea audio la distanță, spionaj nocturn audio-video și orice altceva îți poți imagina!

Navigare fără fir! Distracție fără limite!

Generând propriul semnal amplificat Wi-Fi pentru telefonul sau tableta ta, Rover 2.0 poate călători pana la 60 de metri! Navigarea este ușoară: vezi ce e în fața tancului prin camera video on-board și îl manevrezi cu ajutorul comenzilor de pe ecran prin atingeri ușoare. Alternativ poți naviga prin înclinarea telefonului sau tabletei folosind giroscopul și accelerometrul, întocmai ca într-un joc auto!

Camera video din dotarea dronei terestre Rover 2.0 are un unghi larg și îți permite să vezi tot ceea ce vede Rover 2.0. Poți opri farurile de la distanță și să vezi în întuneric cu ajutorul sistemului bazat pe infraroșu, nedetectabil. Sună bine? Gândește-te câte farse se pot face cu ajutorul acestei drone. Poți înregistra și distribui on-line misiunile de spionaj sau de farse direct din aplicație pe YouTube sau pe Facebook!

Rover 2.0 comunica 2-way (bidirecțional) audio! Poți conversa cu subiectul spionat sau cu victima farsei! Și nu în cele din urmă poți seta tancul dronă să înregistreze și să repete anumite rute la comanda ta!

Urmărește mai jos un video cu ce poate să facă Tancul – Drona de spionat Rover 2.0 Brookstone: